Strategibarometer

  • Få din strategi til at virke i dagligdagen fra fejedreng til direktør

En strategi er præcis så god, som den adfærd, de enkelte medarbejdere har. Derfor er det helt essentielt, at direktion og ledelse får stillet meget skarpt på, hvilken adfærd, medarbejderne skal have for at strategien lykkedes.

Det er ikke altid nemt at forklare medarbejdere, hvad vi eksempelvis mener med, at virksomheden skal være mere ’bæredygtig’ eller ’kundeorienteret’. Vi har skabt Strategibarometer til både at kunne måle, hvorvidt en strategi er blevet implementeret samt til at inspirere ledere og medarbejdere til at omsætte strategiske mål til adfærd i hverdagen.

Baggrunden for Strategibarometer

Vi har mange års erfaring med udvikling og implementering af strategier i mange forskellige brancher. En fælles udfordring for mange virksomheder er at omsætte strategiske målsætninger til forventet adfærd i dagligdagen. Hvordan sikrer vi, at alle i organisationen bidrager til de fælles mål uden at løbe i mange forskellige retninger?

Hald&Lie’s Strategibarometer er den ”projektør”, hvor du lyser kraftigt på de 5-7 vigtigste strategiske pejlemærker. Vi kalder dem MUST WIN BATTLES (MWB).  Med Strategibarometeret er det nemt at stille skarpt på den ønskede adfærd og måle, hvor langt vi er kommet i implementeringen af MWB.

Brugen af Strategibarometer

I brugen af Strategibarometer tager du stilling til, hvilke strategiske mål du ønsker at opnå – og endnu vigtigere – vi formulerer den adfærd, som den enkelte medarbejder skal udleve i dagligdagen. Strategibarometer kan anvendes på flere områder:

  • Du kan som ejer eller leder i din virksomhed tage temperaturen på, om dine medarbejdere forstår og udlever jeres strategi
  • Du kan inspirere dine medarbejdere til at udleve jeres Formulér 5 MUST WIN BATTLES: De strategiske indsatsområder
  • Du sikrer, at alle i virksomheden er på rette vej i forhold til at udleve strategien og ved hvad der menes med eksempelvis ’bæredygtighed’ og hvad det betyder for den enkelte medarbejder
  • Du får et styrings- og implementeringsværktøj til dit strategiarbejde

Vores erfaring siger os, at når forventningerne til den konkrete, lavpraktiske og dagligdags adfærd tydeliggøres, giver du dine medarbejdere en reel mulighed for at leve op til de forventninger. Med Strategibarometeret integrerer du samtidig opfølgningen på den nuværende strategi.

Hvad er Strategibarometer?

Strategibarometer er en elektronisk platform udviklet til at implementere strategi. Det er nemt, enkelt og overskueligt. Vi har udviklet Strategibarometer, da vi kunne se behovet for et implementeringsværktøj, der involverer hele organisationen – fra fejedreng til direktør.

Helt enkelt indtastes dine MWB’s og den ønskede adfærd. Derefter inviteres medarbejderne til at vurdere punkterne. Du får værdifuld viden om, hvorvidt organisationen forstår og udlever strategien. Dette er forudsætningen for fortsat at arbejde systematisk med implementering af strategi.

Vi hjælper dig i gang med at implementere DIN strategi, så du kommer sikkert i mål.

 

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi vil altid gerne sparre med dig omkring din virksomheds udfordringer, udfyld kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Klik her til aviation