Hjælp til markedsføring

Det nytter ikke alverden, at du har verdens bedste produkt, hvis dine kunder ikke kender til det. Markedsføring er, hvad end man vil det eller ej, en ufravigelig del af forretningens ve og vel. Vores tilgang til markedsføring dikterer, at du bør indtænke din indsats i helheden og vurdere dine indsatser på de forskellige kanaler nøje. Der har nemlig aldrig været flere muligheder for markedsføring, end der er nu. Derfor er det også vigtigt at have styr på, hvor du får mest valuta for pengene.

Vores markedsføringsstrategier har altid jeres ROI for øje. Vi tager altid udgangspunkt i jeres USP’er og jeres touchpoints med kunderne. Med andre ord – og på godt dansk – betyder det, at vi altid holder øje med, hvor det bedst kan svare sig at sætte ind. Vores strategier er altid bygget op om de unikke fordele, I kan tilbyde kunderne, og hvor kontakten med jeres kunder finder sted.

Vi vil finde frem til, hvor vi får mest muligt mersalg for pengene. De forskellige kanaler og tilgange har forskellige fordele og ulemper, og vi kan hjælpe jer med at navigere i junglen af tilbud.

 

Vi tilbyder hjælp til markedsføring og planlægning af både strategier og indsatser på følgende områder:

 

  • Sociale medier: Her har vi muligheden for virkelig at ramme din målgruppe helt præcist og med målrettede budskaber. På de digitale platforme er det muligt at måle og veje de mindste detaljer, så indsatsen kan blive endnu skarpere. Vi har værktøjerne, der skal til.

 

  • Fysiske butikker: Måske er dit produkt af en sådan karakter, at det bedste salgsfremstød vil være at lade kunderne se og mærke varen? Hvordan og hvorledes, du får en fremtrædende udstilling i en fysisk butik, kan være svært at finde frem til. Vi ved, hvordan det skal gribes an.

 

  • Selvom trykte medier kan virke gammeldags, kan tidsskrifter være en oplagt måde at trænge igennem til din målgruppe. Du kan ramme snævre interesse- og faggrupper via magasiner og fagblade, som ellers ville være svære at nå digitalt. Vi har kendskabet til formlen, der kræves for at slå igennem.

 

  • Annoncer på hjemmeside er en alsidig måde at reklamere på. Du kan målrette dine annoncer til hjemmesiden såvel som brugeren. Der er potentiale for både stor og vellykket eksponering, og for spild af penge. Vi kan hjælpe dig med at styre uden om faldgruberne.

 

  • Lokalområdet: I en verden med globalt fokus kan det være svært at få øje på de lokale spillere, og det kan faktisk være sværere at få opmærksomheden fra kunderne i nabolaget end kunderne i Kina. Hvis din forretning er lokalt forankret, er det her, du skal sætte ind med dine markedsføringskroner. Vi ved, hvordan du får dine naboer – og kommende kunder – i tale.

 

  • Ambassadører: Talspersoner har i århundreder været virkningsfuld markedsføring. På det seneste er influencer marketing eksploderet i takt med de sociale medier. Mulighederne for at indgå spændende samarbejder er mange, og der er et væld af aktører, der vil tale dit produkts sag. Det er bare et komplet spild af penge – og potentielt omdømme – hvis ikke din ambassadør er autentisk og troværdig i sin omgang med dit produkt. Vi hjælper dig til at finde et godt match.

 

Mulighederne er mange og variationerne flere

Vi hjælper først og fremmest med markedsføring på det strategiske niveau, men vi har også værktøjerne til at implementere strategien. Vi kan hjælpe jer med alt fra at coache jeres sælgere, så deres adfærd kommer til at understøtte markedsføringsstrategien, til at  skræddersy det konkrete indhold i et Facebook-opslag. Og vi kan hjælpe jer med alt derimellem. Vi ser frem til at hjælpe jer.

Har du brug for hjælp til markedsføring, eller mangler du sparring i forhold til nye strategier, så ring på 70209339. Du kan også kontakte os vha. formularen til højre, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Klik her til aviation