Eksekveringsbarometer

– Dialogværktøj til medarbejderudvikling

Dialogen mellem leder og medarbejder bliver lynhurtigt til to parter, der taler – og ingen, der lytter- når de to bliver sat overfor hinanden i formel samtale. I det daglige glider det typisk meget nemmere med den løbende dialog, der handler om drift, udvikling og produkter. Samtaler er nemlig svære, når de går tæt på, og det gør de snakke, der handler om jeres forventninger til hinanden.

Vi har skabt et Eksekveringsbarometer®, der er et dialogværktøj til de svære samtaler, hvor udfaldet for enhver pris skal være entydigt. Igennem vores mange års arbejde med forskellige brancher er det blevet mere og mere tydeligt for os, at succes og fremdrift sker, når virksomhed og medarbejdere forstår hinanden. Kommunikationen skal være knivskarp, og det skal være tydeligt og utvetydigt, hvilken adfærd virksomheden ønsker fra medarbejderne. Det gælder ’på gulvet’ såvel som i direktionsgangen.

Det er nemlig det gode – og i konsulentverdenen – gamle ord ”forventningsafstemning”, der ligger i kernen af den gode medarbejderrelation – og performance. Vores Eksekveringsbarometer® bruges af ledere til præcist at formidle til medarbejderne, hvad der ønskes og forventes af dem.

Er der tale om salg, kunne det typisk være:

  • Hvordan forbereder sælgeren sig til dagen?
  • Hvordan modtager sælgeren kunder?
  • Hvordan bliver salget afsluttet?

Det er helt essentielt, at virksomhedens holdning til disse spørgsmål står soleklart for sælgeren, og det er lige så vigtigt, at virksomheden entydigt fortæller sælgeren, hvordan han/hun performer i forhold til den ønskede adfærd.

I vores Eksekveringsbarometer® har vi en række målepunkter, der gør det nemt at stille skarpt på den ønskede adfærd – såvel som at sikre en systematisk opfølgning på holdninger og adfærd. God salgstræning og medarbejderudvikling handler i dag om mere og andet end bare salgsoptimering. Den gode kundeoplevelse er nemlig mere i fokus end nogensinde før, og her er du godt tjent med, at medarbejderne ved, hvordan det skal føles at være kunde hos jer.

Hald&Lie som facilitator

Vi har mange års erfaring fra mange forskellige brancher, og vi kan sikkert og kompetent gå ind og sikre, at I som virksomhed får formuleret den ønskede medarbejderadfærd skarpt. Herefter bliver den kodet ind i vores Eksekveringsbarometer®, så I får et visuelt dialogværktøj at arbejde med. Det betyder, at I hurtigt og nemt kan afkode, hvordan I performer på de parametre, I har sat op.

Vi hjælper jer godt i gang med jeres Eksekveringsbarometer®, så I er sikre på, I får mest muligt ud af det.

  • Vi hjælper med at definere ønsket adfærd – såvel for sælgeren som for lederen.
  • Vi hjælper med at opstille de relevante KPI’er.
  • Vi hjælper med at systematisere og gruppere målepunkterne i vores system, så de optræder i en meningsfuld sammenhæng.
  • Vi hjælper jer med at komme i gang i systemet og tilbyder løbende support.
  • Vi har en operationel tilgang; Jeres Eksekveringsbarometer® skal virke i praksis.

Vi fokuserer på måling og opfølgning, så vi er sikre på, vi når i mål. Alle indsatser skal følges helt til dørs, hvis de skal have en effekt.

Hvordan kan vi hjælpe?

 

Vi vil altid gerne sparre med dig omkring din virksomheds udfordringer, udfyld kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.