Salgstræning – vejen til bedre salg

Hvis du vil være en bedre sælger og øge dit salg kan du ikke undvære TRÆNINGEN. Det er her dine kompetencer og nye færdigheder for alvor bliver sat på prøve, det er her du lærer – og her du bliver bedre. Hos Hald&Lie har vi plus 20 års erfaring med netop salgstræning – det vil vi gerne dele med dig.

 

Vores nyeste kursus indenfor salgstræning

Salgstræning – det er når du træner i at sælge bedre

Du oplever helt givet som sælger, at der er gode salg og mindre gode salg. Ofte er de mindre gode salg en konsekvens af, at du som sælger, kunne have gjort det bedre. Det reflekterer du efter salget er afsluttet, eller endnu værre ikke-afsluttet. Du tænker over, øv, jeg skulle ikke have gjort sådan og sådan. Du søger efter eksempler og forklaringer på, hvorfor det ikke gik godt. Skal du blive bedre til at klare de situationer, skal der salgstræning til – og de gode salg skal du give samme opmærksomhed. Reflekter når salget er afsluttet. Hvad gjorde, at dette salg gik godt? Kan jeg gøre det igen? Kan jeg forberede endnu mere? Dette er salgstræning ”in real life”. Du identificerer den salgsadfærd eller salgsteknik, der fik lukket salget. Du finder den metode i salgsforløbet, der medvirkede til at give et godt resultat og samtidig give en god oplevelse for køber, og for dig som sælger. Vil du for alvor udnytte dine erfaringer og kompetencer fra både de gode og mindre gode salg, skal der salgstræning til. Salgstræning er når du løbende træner at fastholde eller endda styrke din gode salgsadfærd. Eller det er, når du træner at reducere eller stoppe en ikke så god salgsadfærd. Det kan f.eks. være at du taler for meget, når du præsenterer dine forslag, glemmer at stille uddybende spørgsmål, eller ikke venter på accept, når du spørger efter denne.

Du kan træne dig selv eller du kan trænes af andre

Du kan træne dig selv, ved at være meget afklaret med, hvilken salgsadfærd, du vil forbedre og øve. Være opmærksom på situationer, hvor du kan træne det, du vil forbedre eller endda opsøge situationerne. At blive trænet af andre, kan ske på et kursus, i små fokusgrupper, af en mentor, af sidemanden, eller i en samkørsel / sambesøg. Din træner kan være en salgstræner, en leder eller en dygtig kollega. Den træning der styrker dig, er salgstræningen, der har afsæt i dine gode salgskompetencer og samtidig er tæt på din hverdag. Skab en lille situation der kræver, at du bruger den gode kompetence til at sælge og øv det. Brug situationer i hverdagen, der kræver du bruger den gode kompetence – og spørg så til feedback for din ”træner”, fra dig selv eller fra din kunde. Prøv det så igen og brug det du lærte af feedbacken – og gentag, gentag, gentag. Når du løbende forbedrer dit salg ved at træne og udøve dine salgskompetencer, så ha’ altid et tydeligt mål foran dig (målene skal være SMARTE), vær afklaret. Det mest motiverende er altid, når du oplever, at du udvikler dig. Vil du gerne vide mere om vores tilgang til salgstræning? Så kontakt os og hør mere.

Klik her til aviation