Salg og Salgsledelse

En god sælger er svær at komme udenom, hvis din virksomhed skal ud over rampen, mens en dårlig sælger ene mand kan gøre uoprettelig skade på dit brand og din bundlinje. Men hvordan sikrer du dig, at summen af erfaring og talent, du har blandt dine salgsledere og -medarbejdere, bliver bedst muligt udnyttet?

I Hald&Lie fremdyrker vi – via træning og udvikling – en fælles salgsadfærd hos både jeres salgsledelse og medarbejdere. Vi dyrker den enkeltes styrker og særheder, og vi finder et fælles fodslag, så målet og meningen bliver tydeligt for den enkelte.

salg

Vi får, med andre ord, jeres vildænder til at flyve i formation, vi afholder ikke kurser, men træner mennesker. Det betyder, at vi altid tager udgangspunkt i den enkelte medarbejders evner og udfordringer. Det er et stort skridt i den rigtige retning, når vi skal bringe jer nærmere jeres forretningsmål.

Hvis du er klar, så vil vi sammen med dig udvikle dit salg

Vi hjælper med:

N

at udarbejde en succesfuld salgsstrategi med fokus på, at det skal virke i dagligdagen

N

at udvikle dine sælgere – både som teams og individ

N

at alle i organisationen får den rette adfærd, der sælger varer

N

at implementere nye værktøjer til at nå nye højder i jeres salgsafdeling

N

at udvikle salgsledere, der tør gå forrest og vise retning

N

Samsætning af forskellige salgskanaler med fokus på optimering af dit salg 

RING FOR VÆKST…

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at få indfriet potentialerne.

 

Det har været en ekstrem god rejse med Hald&Lie. Vi fik ret hurtigt defineret et mål for vores rådgivende sælger, som jeg synes, vi har nået gennem salgstræning, samkørsel, opfølgning og personlig coaching.

Kim Aaskov, Direktør – OKNygaard

Produkter

Lederadfærd smitter. Derfor træner vi ikke blot den enkelte sælger, vi arbejder også med salgsledelse. Vi ser på opbygning og struktur i jeres salgsteam, og identificerer hvor der med fordel kan sættes ind. Hvor skal ledelseskraften bredes ud? Hvor kan vi med fordel hjælpe den enkelte leder med at være en tydeligere leder, der skaber mål og mening hos medarbejderne i deres teams?

Når vi arbejder med salgsledelse, gør vi det ud fra de samme principper, som når vi arbejder med de enkelte sælgere. Alle har et unikt udgangspunkt og et potentiale til mere. Det potentiale hjælper vi med at finde frem til, og få kastet lys over, samtidig med at vi arbejder helt konkret og lavpraktisk med hvilken adfærd der så skal til, for at indfri potentialet.

Vi går analytisk og systematisk til værks, når vi beskæftiger os med afsætningens vigtigste element – nemlig kunden. Vi kommer hele vejen rundt om nuværende-, tidligere- og potentielle kunders behov og adfærd, og det er i dette afsæt, vi vejleder jer om salg på et strategisk plan. Det er nemlig vigtigt at tænke kunder, kundeoplevelser og kundekommunikation ind i alle aspekter af virksomhedsstrategien.

N

Kundeundersøgelser  – Hvad er det egentlig de efterspørger? Og hvordan agerer de? Læs mere her

N

Udvikling af salgsstrategi – Det er ikke nok bare at have en salgsstrategi, du skal have en succesfuld salgsstrategi

N

Forløb for sælgere og salgsledere – Vi afholder ikke kurser, men træner mennesker

N

Træning “on location” – Vi er med helt ude på gulvet, hvor der skal sælges 

N

Online salgstræning – Træn dine kompetencer med vores online sælger bootcamp ”mere salg i din butik” – lige når det passer dig. Vi kan også skræddersy et kursus specifikt til din virksomhed. Læs mere her

N

Individuel coaching – Vi sætter ind, hvor der er behov for individuel sparring 

N

Implementering af salgskulturen – Vi tænker helhed i organisationen og er med hele vejen. Få gejst og energi ved at bruge JUHUU-knappen. Læs mere her

salg - vækst
Klik her til agro Klik her til aviation