Sådan arbejder vi

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed

Step 1: Vi identificerer, hvad der netop er dit/jeres behov. Vores erfaring siger os, at åbenlyse udfordringer kan sløre andre udfordringer, hvorfor vi går grundigt til værks, inden vi overhovedet laver en plan for jeres virksomheds udvikling. Vi starter med at lære jeres virksomhed grundigt at kende. Vi analyserer, hvad jeres vigtigste interessenter mener og har af behov. Først derefter i gangsætter vi de nødvendige tiltag.

 

Step 2: Når vi går i gang med jeres udviklingsproces vil I opleve, at vi smelter sammen med jer. Vi opfatter os ikke som ’konsulenter’ – nej, vi er en del af jer og tager ansvar for processen lige så vel som I gør.

 

Step 3: Udvikling sker først, når DU og hver enkelt medarbejder ændrer adfærd i dagligdagen. Vi går tæt på den enkelte person og iværksætter de tiltag, der sikrer, at hver enkelt medarbejder kommer i mål.

Vi går med hjerte og hjerne ind i jeres virksomhed og forstyrrer jer positivt med nye vinkler. Vi tør sige vores mening, og vi stiller udfordrende spørgsmål. I vil opleve, at vores løsninger er utraditionelle og baseret på en kreativ tilgang.

Se her, hvordan vi arbejder
Der, hvor de (Hald&Lie) er enormt stærke, det er at de forstår vores hverdag, de forstår vores konsulenters hverdag, og de går så dybt ind i Royal Unibrews forretning, at de kan komme med mange guldkorn.
Per Videbæk, Salgschef Royal Unibrew

Vildænder i formation

Vi har stor respekt for den enkelte direktør, leder og medarbejders unikke DNA og kompetencer. Vi er vandt til, at eksempelvis en gruppe sælgere er en dejlig flok vildænder: De brænder, knokler og gør alt for at nå egne mål. Vi sikrer, at flokken er ’tunet ind’ på det fælles mål. Den fælles synergi er din virksomheds gevinst.

Sammen med os sker din virksomheds udvikling via kreative og kærlige idéer og metoder, der styrker din virksomhed. Metoderne sikrer, at nøglepersonerne i din virksomhed påvirkes – herunder både holdninger, samarbejdsmønstre og kommunikationen internt.

På racerbanen er pitstop stedet, hvor føreren kører bilen ind til en lille pause og får tanket op og tjekket om alt er OK. Eventuelle mangler repareres og bilen får lidt kærlig pleje og et lille skub med på vejen ud igen. Vi giver din virksomhed et effektivt pitstop. Din virksomhed går ikke i stå, men vi er hos dig. Vi har stor respekt for jeres arbejdshverdag, så pitstoppet gennemføres så smidig som muligt uden at I mister momentum.

Vi arbejder i mange forskellige brancher. Det oplever vores kunder som en fordel, da forskellige brancher kan lære rigtig meget af hinanden. Vi er gode til Analogical Thinking. Vi formår nemlig at tage det bedste fra andre brancher og tilpasse det til en løsning på netop de udfordringer, som din virksomhed har, både indenfor strategisk forretningsudvikling, ledelse, og afsætning.