Referencer

Vi er stolte af de opgaver vi har løst i samarbejde med forskellige virksomheder igennem de sidste 20 år. Det er vi fordi vi ved, at vi har gjort en forskel og skabt mere vækst i virksomheder. Nedenfor kan du se og læse mere om specifikke opgaver vi har løst. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

I vores cases kan du se og læse meget mere om vores måde at arbejde på og de resultater, som vi har skabt sammen med vores kunder. Vi arbejder i en bred vifte af brancher inden for områderne Strategi & Forretningsudvikling, Ledelse og Afsætning.

For at skabe Vækst i Virksomheder investerer vi meget tid og mange kræfter i at lære vores kunder og samarbejdspartnere at kende. Vi skal føle og mærke DNA’et i de virksomheder, vi hjælper. Det gør vi for at kunne lægge den optimale plan sammen med dig med det formål at kunne inspirere din virksomhed til mere vækst.

Ikke to virksomheder er ens. Vi skal ikke kun kunne se og forstå den specifikke virksomheds branche og problemstillinger. Vi skal også mærke og fornemme kulturen i virksomheden. Det gør vi ved at være tilstede og investere i den indsigt, der er nødvendig for at vi kan hjælpe lige netop DIN virksomhed med at skabe vækst. Det er det, vi er rigtig gode til; at forstå og have respekt for lige netop jeres verden og jeres udgangspunkt.

Ovenfor kan du høre og se, hvad vores kunder siger om os – og de opgaver vi løser. Vi er stolte af at arbejde for virksomheder, der hver især er førende, toneangivende eller blot super dygtige inden for deres branche.

Kontakt os på info@hald-lie.dk eller på telefon 7020 9339 for at få mere at vide om de ovenstående cases og om, hvordan du kan få mere vækst i din virksomhed.

Klik her til aviation