Privatlivspolitik

 

Vi bruger Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det, du ser på websitet. Cookies bruges blandt andet til at genkende dig, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her). Hvis du sletter dine cookies, vil du kunne opleve, at websitet ikke fungerer optimalt og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi disse informationer. Det sker f.eks. hvis du benytter vores kontaktformular, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvis du deltager i konkurrencer eller foretager køb via websitet mv. Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, din IP-adresse, din geografiske placering samt hvilke undersider, du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden dit navn, din e-mail, dit telefonnummer, den virksomhed du arbejder for samt evt. dine interesseområder (ved tilmelding af nyhedsbrev & på vores kontaktformular).

Vores sikkerhed

Vi har truffet de nødvendige foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet, misbruges eller kommer til uvedkommendes kendskab.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, herunder eksempelvis at vise dig de annoncer, der giver mest værdi for dig, registrere dine køb samt at fremsende det nyhedsbrev, som du efterspørger. Vi anvender dine oplysninger til at optimere service og indhold til dig.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Oplysninger bevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af formål og baggrund for opbevaringen. Vi kan derfor ikke angive en generel tidsramme.

Videregiver vi dine personoplysninger?

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn, alder mv. videregives kun til tredjemand, hvis disse oplysninger er offentligt kendte. Vi benytter herudover en række tredjeparter til en række formål. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger så som navn og mailadresse vil kun ske, hvis du giver udtrykkeligt samtykke hertil.

Din indsigt

Du kan altid få oplyst, hvilke data om dig, vi behandler. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger behandles. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger. Hvis du vil rette eller slette i de oplysninger, vi har om dig, så skriv til info@hald-lie.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

 


Overblik over cookies anvendt på sitet



Kategori: Nødvendig (1)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

COOKIE NAVN UDBYDER TYPE UDLØB
__cfduid app-us1.com HTTP 1 år

Kategori: Statistik(9)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

COOKIE NAVN UDBYDER TYPE UDLØB
_ga hald-lie.dk HTTP 2 år
_gat hald-lie.dk HTTP 1 dag
_gid hald-lie.dk HTTP 1 dag
_hjid hald-lie.dk HTTP 1 år
_hjid hald-lie.dk HTML Persistent
collect google-analytics.com Pixel Session
sn_global_countdown_last_reset_timestamp hald-lie.dk HTML Persistent
SNC hald-lie.dk HTTP 1 år
SNS hald-lie.dk HTTP Session

Kategori: Marketing(14)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

COOKIE NAVN UDBYDER TYPE UDLØB
_hjIncludedInSample hald-lie.dk HTTP Session
ads/ga-audiences google.com Pixel Session
GPS youtube.com HTTP 1 dag
IDE doubleclick.net HTTP 1 år
PREF youtube.com HTTP 8 mdr.
test_cookie doubleclick.net HTTP 1 dag
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com HTTP 179 dage
YSC youtube.com HTTP Session
yt-remote-cast-installed youtube.com HTML Session
yt-remote-connected-devices youtube.com HTML Persistent
yt-remote-device-id youtube.com HTML Persistent
yt-remote-fast-check-period youtube.com HTML Session
yt-remote-session-app youtube.com HTML Session
yt-remote-session-name youtube.com HTML Session

Kategori: Uklassificeret(3)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

COOKIE NAVN UDBYDER TYPE UDLØB
_hjTLDTest hald-lie.dk HTTP Session
https://analytics.sleeknote.com/ analytics.sleeknote.com Pixel Session
prism_223963243/ prism.app-us1.com HTTP 29 dage