Privatlivspolitik

 

Vi bruger Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det, du ser på websitet. Cookies bruges blandt andet til at genkende dig, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her). Hvis du sletter dine cookies, vil du kunne opleve, at websitet ikke fungerer optimalt og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi disse informationer. Det sker f.eks. hvis du benytter vores kontaktformular, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvis du deltager i konkurrencer eller foretager køb via websitet mv. Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, din IP-adresse, din geografiske placering samt hvilke undersider, du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden dit navn, din e-mail, dit telefonnummer, den virksomhed du arbejder for samt evt. dine interesseområder (ved tilmelding af nyhedsbrev & på vores kontaktformular).

Vores sikkerhed

Vi har truffet de nødvendige foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet, misbruges eller kommer til uvedkommendes kendskab.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, herunder eksempelvis at vise dig de annoncer, der giver mest værdi for dig, registrere dine køb samt at fremsende det nyhedsbrev, som du efterspørger. Vi anvender dine oplysninger til at optimere service og indhold til dig.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Oplysninger bevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af formål og baggrund for opbevaringen. Vi kan derfor ikke angive en generel tidsramme.

Videregiver vi dine personoplysninger?

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn, alder mv. videregives kun til tredjemand, hvis disse oplysninger er offentligt kendte. Vi benytter herudover en række tredjeparter til en række formål. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger så som navn og mailadresse vil kun ske, hvis du giver udtrykkeligt samtykke hertil.

Din indsigt

Du kan altid få oplyst, hvilke data om dig, vi behandler. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger behandles. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger. Hvis du vil rette eller slette i de oplysninger, vi har om dig, så skriv til info@hald-lie.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk