Vi skaber vækst i virksomheder

Hald&Lie er et konsulenthus, der i 20 år har skabt begejstring, nytænkning og vækst i danske virksomheder og organisationer.

Hald&Lie blev stiftet i 2001 af Niels Hald og Preben Lie. Begge kom fra den finansielle sektor med en bred praktisk viden inden for både afsætning, ledelse og kredit.

Gennem årene har Hald&Lie udviklet sig og tæller pt. 8 vildænder, der bidrager med nye perspektiver og udfordrer virksomheder gennem inspiration og begejstring. Vi arbejder i mange forskellige brancher; lige fra håndværk, service, logistik og produktion til offentlige organisationer, finans, landbrug og detailhandel.

Vi oplever, at vores ageren rundt i forskellige brancher og størrelser af organisationer giver input, som vi kan give videre til andre kunder. Det giver mening.

salg

Vidste du, at fugle sparer op til 50% af deres energi, når de flyver i formation?

Vi er vildænder. Det betyder, at vi har hvert vores unikke karakteristika samtidig med at vi sammen skaber unikke og banebrydende løsninger til vores kunder.

Vi opfatter også vores kunder som vildænder. Vi dyrker den individuelles styrker samtidig med, at vi får holdet til at spille optimalt og nå de højder, som ingen individer kan nå alene. Den fælles synergi er din virksomheds gevinst.

Sammen med os sker din virksomheds udvikling via kreative og kærlige idéer og metoder, der styrker din virksomhed. Metoderne sikrer, at nøglepersonerne i din virksomhed påvirkes – herunder både holdninger, samarbejdsmønstre og kommunikationen internt.

På racerbanen er pitstop stedet, hvor føreren kører bilen ind til en lille pause og får tanket op og tjekket om alt er OK. Eventuelle mangler repareres og bilen får lidt kærlig pleje og et lille skub med på vejen ud igen. Vi giver din virksomhed et effektivt pitstop.

De 3 værdier, som gennemsyrer alt hvad vi tænker, siger og gør er: MOD – MÅL – MENING

Vi har MOD til at gøre det nødvendige.

Vi har altid klare MÅL, for hvad vi vil sammen med vores kunder

Vi har MOD til at sige vores MENING.

Med andre ord: Vi tør være ærlige og sige det, der skaber erkendelse og grundlag for adfærdsændringer. Vi udfordrer dagligt os selv og vores kunder gennem klar tale. Vi ved, at vi mennesker kun flytter os, hvis vi forstår hvorfor. Forandringer skal give mening for den enkelte og for organisationen.

Sådan arbejder vi

I vores optik er DU unik. Og din virksomhed er unik. Derfor skræddersyr vi en proces, som passer netop til jer. Vi arbejder i 3 steps, når vi skal hjælpe med at vækste din virksomhed:

Step 1: Vi identificerer, hvad der netop er dit/jeres behov. Vores erfaring siger os, at åbenlyse udfordringer kan sløre andre udfordringer, hvorfor vi går grundigt til værks, inden vi overhovedet laver en plan for jeres virksomheds udvikling. Vi starter med at lære jeres virksomhed grundigt at kende. Vi analyserer, hvad jeres vigtigste interessenter mener og har af behov. Først derefter i gangsætter vi de nødvendige tiltag.

Step 2: Når vi går i gang med jeres udviklingsproces vil I opleve, at vi smelter sammen med jer. Vi opfatter os ikke som ’konsulenter’ – nej, vi er en del af jer og tager ansvar for processen lige så vel som I gør.

Step 3: Udvikling sker først, når DU og hver enkelt medarbejder ændrer adfærd i dagligdagen. Vi går tæt på den enkelte person og iværksætter de tiltag, der sikrer, at hver enkelt medarbejder kommer i mål.

Vi går med hjerte og hjerne ind i jeres virksomhed og forstyrrer jer positivt med nye vinkler. Vi tør sige vores mening, og vi stiller udfordrende spørgsmål. I vil opleve, at vores løsninger er utraditionelle og baseret på en kreativ tilgang.

Vi går ind i jeres udviklingsarbejde med respekten for jeres arbejdshverdag. Ting skal virke hos JER, ellers giver det ingen effekt på bundlinjen. Derfor er vi så dedikerede til at lære jer at kende, inden vi overhovedet går i gang.

Ænder i formation

RING FOR VÆKST…

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at få indfriet potentialerne.

 

Der, hvor de (Hald&Lie) er enormt stærke, det er at de forstår vores hverdag, de forstår vores konsulenters hverdag, og de går så dybt ind i Royal Unibrews forretning, at de kan komme med mange guldkorn.

 

– Kasper Ryttersgaard Jacobsen, Vice President & General Manager – Royal Unibrew

Sådan bor vi:

De fysiske rammer påvirker vores tænkning og vores adfærd. Derfor har vi valgt at bosætte os i de omgivelser, der giver os og vores kunder ny inspiration.

Vi oplever, at naturen kan virke som forløsende og energigivende, når nye mentale stier skal trampes. 

Vi forløser dine og din virksomheds potentialer gennem:

Sådan bor vi

Vi inviterer dig og din virksomhed ind i vores innovative og kreative rammer. Når mennesker bringes sammen i fysiske rammer, hvor der er højt til loftet og plads til nytænkning, opdager vi sammen nye vinkler, der kan bidrage til din og din virksomheds udvikling.

Læs mere om ”Vores sted er også dit”

Klik her til agro Klik her til aviation