Juhu-knappen

I dag vil vi introducere jer for juhu-knappen. Vi synes nemlig at juhu-knappen er yderst interessant, særligt fordi at der bliver sat fokus på din, min og vores alle sammens motivation! Knappen handler grundlæggende om, hvordan vi får aktiveret vores egen og medarbejdernes motivation.

To faktorer spiller ind, når vi skal have tændt vores indre juhu-knap: – At vi arbejder med egen mindset. Hvad motiverer os, og hvordan sætter vi gang i det? Det kan være at det er indholdet i vores arbejde, hvem vi skal arbejde sammen med eller sværhedsgraden af en givende opgave. Her kan det være en god idé at vi gør os nogle refleksioner om, hvad der motiverer og bremser os. Hvad æder vores motivation – og hvis det sker, hvordan gør vi så klar til at bringe os i en bedre mental tilstand?

– At vi som ledere ser på, hvordan vi kan hjælpe vores medarbejdere til at blive motiveret. Det er for medarbejderne en yderststyret motivation, i forhold til hvorvidt de finder os som ledere, gode eller knap så gode til at motivere. Her er det vigtigt at vi bidrager med opmærksomhed, anerkendelse og inspiration. Det styrker vores medarbejderes indre motivation, som er den stærkeste kilde til at øge motivationen.