Vildænder

SÅDAN SER VI UD
Hald & Lie er selv sammensat af en række vidt forskellige personligheder med et klart fælles mål: vi vil inspirere til resultatskabende adfærd.

NIELS HALD
TELEFON: 2066 9339 / E-MAIL: HALD@HALD-LIE.DK

“Relationer er vejen til forretningsskabelse”
Paradigmebrydende tankegang, kreativ forretningsudvikling samt relationsopbygning er Niels’ forcer. Du finder Niels i adskillige professionelle bestyrelser samt som styrmand på udviklingsprojekter. Niels er medstifter af Hald&Lie, hvor han og Preben i 2001 udlevede drengedrømmen. Niels har erfaring fra jobs i den finansielle sektor fra salgschef til vicedirektør. Niels har 300 ha. under plov og lægger 20.000 æg om dagen.

PREBEN LIE
TELEFON: 4082 1244 / E-MAIL: LIE@HALD-LIE.DK

“Kunden er det vigtigste aktiv”
Preben er salgstræner, forandringsskaber og adfærdsudvikler i særklasse. Med Prebens instruktion overraskes du over dit eget potentiale i salgs- og lederrollen. Preben er medstifter af Hald&Lie og har tidligere ageret i den finansielle sektor som konsulent og underdirektør samt arbejdet på ledelsesniveau i dansk detail. Preben er Master Coach, udfører professionelt bestyrelsesarbejde og spinner, så sveden springer.

TRINE SCHOU SUNDGAARD
TELEFON: 4094 0823 / E-MAIL: TRINE@HALD-LIE.DK

“Fremtiden kommer af sig selv – fremskridtet ikke”
Trine styrer alle projekter med hård hånd og har som direktør for Hald&Lie fokus på driften, så der skabes mest mulig værdi. Med en baggrund i cand.merc. i strategi & ledelse og en master i psykologi sætter Trine rammerne for udviklingsprocesser, der virker i praksis. Trine blev partner i Hald&Lie i 2012 og nyder at løbe i det fri og få luft under vingerne.

KIM GILDSIG
TELEFON: 2330 3675 / E-MAIL: GILDSIG@HALD-LIE.DK

Kim er inspirator til mere bundlinje, når det gælder salg og ledelse. Kim blev partner i Hald&Lie i 2007 og har erfaringer fra jobs i den finansielle sektor som kundechef, uddannelseschef, konsulent i salgsafdeling og underviser. Kim er NLP master practitioner og elsker hvidt underlag og stejle skråninger.

KARIN MØRK
TELEFON: 4265 2267 / E-MAIL: KARIN@HALD-LIE.DK

“Vi er alle stjerner, der brænder så klart”
Karins hjerte banker for udvikling af mennesker og organisationer, og erfaringerne kombineres med en baggrund som certificeret psykoterapeut og Master Business Coach. Karins erfaringer spænder bredt over konsulent, underviser og lederfeltet. Senest en årrække som underdirektør og udviklingschef på Finanssektorens Uddannelsescenter.

ERIK KJÆRGAARD
TELEFON: 3032 2034 / E-MAIL: ERIK@HALD-LIE.DK

“Strategi og eksekvering – to sider af samme sag”
Erik er uddannet civiløkonom og har arbejdet som leder i den finansielle sektor i mange år. Han har lang konsulenterfaring og arbejder primært med strategi, forretningsudvikling og ledelse fra udvikling til eksekvering. Erik arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem og elsker gode frispilninger, både arbejdsmæssigt og privat.

KIRSTEN PETERSEN
TELEFON: 6146 7550 / E-MAIL: KIRSTEN@HALD-LIE.DK

”Det handler om passion”.
Kirsten brænder for forretningsudvikling med strategi og kommunikation som de bærende søjler. Med sin stærke teoretiske baggrund som cand.merc. i marketing & innovation er Kirsten den nyeste tilføjelse til flokken i Hald&Lie. Som konsulent bærer hun udvikling og passion ind i hjertet af din virksomhed – så den står stærkere overfor fremtidens muligheder og udfordringer.

SAMARBEJDSPARTNERE:

LARS STEEN HANSEN
TELEFON: 4089 4453
E-MAIL: LARS@MOMENTUM-NU.DK

”Jeg skaber vindere”. Lars er uddannet psykolog (cand.psych.aut.) og arbejder med udvikling af mennesker i erhvervslivet og i eliteidræt. Igennem de seneste 10 år har Lars arbejdet med udvikling i en lang række offentlige og private virksomheder -primært lederudvikling og organisationer i forandring.