Effektivitet & kvalitet

BEST PRACTICE: BEDRE BUNDLINJE OG MOTIVATION
Sammen med din virksomheds ledelse, etablerer vi målrettede og effektive arbejdsgange i såvel salgs-, service- som produktionsvirksomheder. Vi anvender værktøjer fra bl.a. Lean-værktøjskassen – og tilpasser det altid til den situation din virksomhed står i, så vi når de resultatmål vi sammen stiller op! Få en reference her.

TOPPRÆSTATIONER
Vi faciliterer en effektiv og målrettet indsats, der skaber retning og mening, der udvikler fornyet lyst og kompetence til at skabe toppræstationer blandt ledelse og medarbejdere. Derved er der potentiale for at øge effektiviteten med helt op til 25% og hæve kvalitetsniveauet – og samtidig øge arbejdsglæden blandt medarbejderne. Kort sagt; vores påstand er, at din virksomhed kan opnå både effektivitet og medarbejderglæde på samme tid.

INVOLVERING DER SKABER HOLDBAR FORANDRING
Mening med og ejerskab til forandringer er vigtigt – derfor er involvering afgørende. Plads til involvering skabes ved at benytte proceskonsulenten til at designe den involverende proces og lede slagets gang – helst sammen med en intern tovholder. Derved sikres, at de nye kompetencer bliver hos jer!

HALD&LIE SOM PROCES-FACILITATOR
haldlie3

Vi er din investering, der skaber fokus og holder kursen – så målene nås og gevinsten høstes

  • Vi skaber en effektiv platform for forandring
  • Vi tør udforske nye stier og veje
  • Vi involverer og giver plads til nye og “gamle” holdninger
  • Vi får alle parter til at identificere sig med udviklingsmålene
  • Vi er jordnære og direkte
  • Vi har en operationel tilgang; det skal virke i praksis og følges til dørs

Kort sagt: Vi skaber udvikling, der holder – også efter vi har sluppet vores tag i din virksomhed!

Der er mange flere grunde til at vælge Hald&Lie EFFEKTIVITET. Lad os tage en snak om jeres udfordringer, og vi kan præsentere vores tanker og idéer til, hvordan vi skaber værdi sammen. Det eneste du skal investere er to timer og en kop kaffe. Skriv eller ring til os. Du finder kontaktoplysningerne her: